Searching \ for 'PICLIST PROBLEMS' in subject line. ()
Make payments with PayPal - it's fast, free and secure! Help us get a faster server
FAQ page: www.piclist.com/techref/microchip/devices.htm?key=pic
Search entire site for: 'PICLIST PROBLEMS'.

Truncated match.
PICList Thread
'PICLIST PROBLEMS'
1996\04\03@033239 by Bob.Minchin

flavicon
face
Dear Piclisters,

I can't help feeling that I am not getting the best use from the Piclist server.
I have been getting some strange responses that neither I or my IT helpdesk
staff can resolve. Is this happening to anyone else?

I regularly receive postings from the PICLIST including both versions of the
double postings that others sometimes have to send. The route is via EUnet, a UK
service provider, via a server at my company site and then distibuted via Lotus
CCmail to my Apple Mac.

I have been replying to messages but my threads never seem to get picked up - ok
maybe my comments are not worth following up! However in an attempt to find out
why I sent the following request to the server:-

'SET PICLIST REPRO'  and  'INDEX PICLIST'

Two messages came back. The first said that I was not subscribed to the list!
and the second was executed properly.

I then sent 'GET PICLIST LOG9604' and the resulting file showed that my replies
sent recently had not got onto the list.

So  two points
a) The server thinks that I'm not subscribed and yet sends around 25 messages
per day to me
and
b) when I reply using the cmail reply button messages don't get posted.

Can anyone help? Is there mail address for server help?

Regards

'Frustrated of Romsey'

AKA

Bob Minchin
ID spam_OUTbob.minchinTakeThisOuTspamroke.co.uk

1996\04\03@203336 by Andrew Warren

face
flavicon
face
Bob.Minchin@SAGE.ROKE.CO.UK <.....PICLISTKILLspamspam@spam@MITVMA.MIT.EDU> wrote:

> I have been replying to messages but my threads never seem to get
> picked up - ok maybe my comments are not worth following up! However
> in an attempt to find out why I sent the following request to the
> server:-
>
> 'SET PICLIST REPRO'  and  'INDEX PICLIST'
>
> Two messages came back. The first said that I was not subscribed to
> the list! and the second was executed properly.
>
> I then sent 'GET PICLIST LOG9604' and the resulting file showed that
> my replies sent recently had not got onto the list.
>
> So  two points
> a) The server thinks that I'm not subscribed and yet sends around 25
> messages per day to me and b) when I reply using the cmail reply
> button messages don't get posted.
>
> Can anyone help? Is there mail address for server help?

Bob:

You can send e-mail to joryspamKILLspammit.edu; he's the list-owner.

I think your problem is similar to mine; your ISP changes your
e-mail address depending upon the particular server that you log in
to.  Your signature says that your e-mail address is
".....bob.minchinKILLspamspam.....roke.co.uk", but the "From:" line in your message says
"EraseMEbob.minchinspam_OUTspamTakeThisOuTsage.roke.co.uk".

I'll bet that "sage" isn't the name of the server under which you
originally joined the PICLIST, and that those listserv commands that
DIDN'T work were sent from that server.

You may be able to solve this by configuring your mailreader to
always set your "From:" address to "....spamspam_OUTroke.co.uk", then
(optionally) re-subscribing to the PICLIST under that address.

Your other problem (replies not being sent to the PICLIST) is
probably a simple mailreader-configuration issue.  You're probably
sending replies to the original author of those messages, not to
@spam@piclistKILLspamspammitvma.mit.edu.  Make sure that your mailreader is using the
"Reply-To:" address, not the "From:" address.

-Andy

Andrew Warren - KILLspamfastfwdKILLspamspamix.netcom.com
Fast Forward Engineering, Vista, California
http://www.geocities.com/SiliconValley/2499

More... (looser matching)
- Last day of these posts
- In 1996 , 1997 only
- Today
- New search...