Searching \ for '[SX] Sudden SASM Death Syndrome' in subject line. ()
Make payments with PayPal - it's fast, free and secure! Help us get a faster server
FAQ page: www.piclist.com/techref/ubicom/languages.htm?key=sx
Search entire site for: 'Sudden SASM Death Syndrome'.

Exact match. Not showing close matches.
PICList Thread
'[SX] Sudden SASM Death Syndrome'
2007\01\21@140702 by Mr_Nuken/a

flavicon
face
In SX Microcontrollers, SX/B Compiler and SX-Key Tool, Mr_Nuke wrote:

Hi everyone,

I was working on an SX project. After assembling the code with a few errors, I corrected them and pressed Ctrl-A to assembled again. The SX-Key editor stopped responding for a while and then I got a message box saying "SASM.dll has stopped working". I restarted, tried again, and got the same error. I tried reinstalling the SX-Key Editor, but I still got the same error.


Anyone had this problem before, and is there a solution to this? I'm thinking of deleting some register values but don't know which.


Alex.



PC Specs (should it prove helpful):

Athlon 64 3200+
2GB (2 * 1GB) PC3200 RAM
Windows Vista Ultimate x64
160 GB HDD (About 30GB free)
nVidia GeForce 6800
---------- End of Message ----------

You can view the post on-line at:
http://forums.parallax.com/forums/default.aspx?f=7&p=1&m=166703
Need assistance? Send an email to the Forum Administrator at forumadmin@parallax.com
The Parallax Forums are powered by dotNetBB Forums, copyright 2002-2007 (http://www.dotNetBB.com)

2007\01\22@061156 by CCraign/a

flavicon
face
In SX Microcontrollers, SX/B Compiler and SX-Key Tool, CCraig wrote:

I don't know anyone running Vista, so I can't help.

I can tell you, I've had no problems.

Chris
---------- End of Message ----------

You can view the post on-line at:
http://forums.parallax.com/forums/default.aspx?f=7&p=1&m=166703#m166813
Need assistance? Send an email to the Forum Administrator at forumadmin@parallax.com
The Parallax Forums are powered by dotNetBB Forums, copyright 2002-2007 (http://www.dotNetBB.com)

2007\01\22@122210 by PJMontyn/a

flavicon
face
In SX Microcontrollers, SX/B Compiler and SX-Key Tool, PJMonty wrote:

Alex,
Actually, there is no dialog in the SX-Key IDE or SASM that says, "SASM.dll has stopped working."  When reporting errors and problems, it always helps if you provide the actual, word accurate text of any and all error messages you receive.  
So, in order to help you figure out your problem, the two things you need to do are:

1 - Post a message with the exact error message.

2 - Provide your source code that caused the crash.

[list]Thanks,
PeterM[/list]
---------- End of Message ----------

You can view the post on-line at:
http://forums.parallax.com/forums/default.aspx?f=7&p=1&m=166703#m166908
Need assistance? Send an email to the Forum Administrator at forumadmin@parallax.com
The Parallax Forums are powered by dotNetBB Forums, copyright 2002-2007 (http://www.dotNetBB.com)

2007\01\22@132820 by Mr_Nuken/a

flavicon
face
In SX Microcontrollers, SX/B Compiler and SX-Key Tool, Mr_Nuke wrote:

Peter,
The message that I am getting is a Windows message. The IDE does not provide me with any error message. As for the source code, any code, even code that previously assembled successfully now causes the error. I am as much in shadow about this as any of you are. The most I can do is say I am certain it is not the code causing the crash (simply clicking the assemble button will cause an error, regardless of the code), and provide a screenshot with the error message. Even if this information might not be helpful, I was hoping there is somebody that had the same or similar error, and might know how to correct it. This is leading me to believe that there might be a problem with Windows, and not the IDE.

(I have already tried compatibility mode.)
Sincerely,
Alex G.

---------- End of Message ----------

You can view the post on-line at:
http://forums.parallax.com/forums/default.aspx?f=7&p=1&m=166703#m166916
Need assistance? Send an email to the Forum Administrator at forumadmin@parallax.com
The Parallax Forums are powered by dotNetBB Forums, copyright 2002-2007 (http://www.dotNetBB.com)

2007\01\22@145930 by James Newtonn/a

flavicon
face
In SX Microcontrollers, SX/B Compiler and SX-Key Tool, James Newton wrote:

Check the event log. Not sure where that is in Vista, but in XP it is on the control panel under administrative tools. Or under "performance and maintenance." The Application or System section will have reports that provide more detail about what exactly hung and possibly why. You can also try http://www.systinternals.com (which will re-direct to a Microsoft page) and under the section for processes get procexp.exe and run it before trying to compile. It will show you exactly what processes are running, what they are doing, and possibly explain what the issue is.

---------- End of Message ----------

You can view the post on-line at:
http://forums.parallax.com/forums/default.aspx?f=7&p=1&m=166703#m166929
Need assistance? Send an email to the Forum Administrator at forumadmin@parallax.com
The Parallax Forums are powered by dotNetBB Forums, copyright 2002-2007 (http://www.dotNetBB.com)

2007\01\22@184421 by PJMontyn/a

flavicon
face
In SX Microcontrollers, SX/B Compiler and SX-Key Tool, PJMonty wrote:

Alex,
Ah.  I thought you were referring to an internal IDE or SASM error message.  Have you tried the old standby of uninstalling and re-installing the IDE?

Thanks,
PeterM
---------- End of Message ----------

You can view the post on-line at:
http://forums.parallax.com/forums/default.aspx?f=7&p=1&m=166703#m166961
Need assistance? Send an email to the Forum Administrator at forumadmin@parallax.com
The Parallax Forums are powered by dotNetBB Forums, copyright 2002-2007 (http://www.dotNetBB.com)


'[SX] Sudden SASM Death Syndrome'
2007\02\05@093051 by Mr_Nuken/a
flavicon
face
In SX Microcontrollers, SX/B Compiler and SX-Key Tool, Mr_Nuke wrote:

Hello everybody,
First, I'm sorry for taking so much time to respond, but I am stuck with school and the FIRST Robotics Competition nowadays.

The problem I have only occurs on one computer. I am not sure as to what caused the error, but it only appeared after installing Microchip's MPLAB IDE. As I have noticed, the installer modifies some Windows files. I suspect that one of the modifications is causing the error, since other applications have stopped working as well.

Thank you all for your help!

---------- End of Message ----------

You can view the post on-line at:
http://forums.parallax.com/forums/default.aspx?f=7&p=1&m=166703#m169943
Need assistance? Send an email to the Forum Administrator at forumadmin@parallax.com
The Parallax Forums are powered by dotNetBB Forums, copyright 2002-2007 (http://www.dotNetBB.com)

More... (looser matching)
- Last day of these posts
- In 2007 , 2008 only
- Today
- New search...