Searching \ for '[SX] I need to use the Basic SX/B compiler with t' in subject line. ()
Make payments with PayPal - it's fast, free and secure! Help us get a faster server
FAQ page: www.piclist.com/techref/ubicom/languages.htm?key=sx
Search entire site for: 'I need to use the Basic SX/B compiler with t'.

Exact match. Not showing close matches.
PICList Thread
'[SX] I need to use the Basic SX/B compiler with t'
2008\07\18@125553 by Joeterkn/a

flavicon
face
In SX Microcontrollers, SX/B Compiler and SX-Key Tool, Joeterk wrote:

Hi,

I am using the SX/B but it seems that sometimes
doesn't work fine for the SX/48.

For example I am using an infrared sensor from Parallax
and the code is working with the SX28 but it is not working
with the SX48.

Some help will be very welcome.

Thanks, Joe
PS: Please see attached.

---------- End of Message ----------

You can view the post on-line at:
http://forums.parallax.com/forums/default.aspx?f=7&p=1&m=280101
Need assistance? Send an email to the Forum Administrator at forumadmin@parallax.com
The Parallax Forums are powered by dotNetBB Forums, copyright 2002-2008 (http://www.dotNetBB.com)

2008\07\18@180159 by beann/a

flavicon
face
In SX Microcontrollers, SX/B Compiler and SX-Key Tool, bean wrote:

Joe,
 I don't see any reason why it shouldn't work on the SX48...Keep experimenting maybe you find something causing the problem.

Bean.

---------- End of Message ----------

You can view the post on-line at:
http://forums.parallax.com/forums/default.aspx?f=7&p=1&m=280101#m280156
Need assistance? Send an email to the Forum Administrator at forumadmin@parallax.com
The Parallax Forums are powered by dotNetBB Forums, copyright 2002-2008 (http://www.dotNetBB.com)

2008\07\18@191407 by robotworkshopn/a

flavicon
face
In SX Microcontrollers, SX/B Compiler and SX-Key Tool, robotworkshop wrote:

Hello Joe,
I can't say for sure what is wrong but I can ask some questions which may help uncover what the issue is.....

Can you also post your program that IS working for the SX28 so people can see both versions??  In particular are you just changing the chip description for the chip between SX28 and SX48 and nothing else?

Reason I ask is that by default you don't have to specify things like TURBO mode, etc on the SX48 chip since they are on by default.  I usually always use the extra TURBO option on the SX28 chip so it acts the same.  If you don't specify that then the chips will act differently which may affect the timing.

It may be something as simple as altering the device line in your program.

Also, how are things wired?  Do you have a schematic on how everything is connected?

One other question is what you are using for your clock source.  During your tests are these being run via an SX-Key (Serial or USB), Internal RC, resonator, or an Oscillator?  If you are using the internal RC oscillator have you trying using the IRC calibration to help it be a little more accurate?

Hopefully you'll get it resolved.

Robert
---------- End of Message ----------

You can view the post on-line at:
http://forums.parallax.com/forums/default.aspx?f=7&p=1&m=280101#m280166
Need assistance? Send an email to the Forum Administrator at forumadmin@parallax.com
The Parallax Forums are powered by dotNetBB Forums, copyright 2002-2008 (http://www.dotNetBB.com)

2008\07\18@194806 by Sparks-R-Funn/a

flavicon
face
In SX Microcontrollers, SX/B Compiler and SX-Key Tool, Sparks-R-Fun wrote:

Joe,
  Try connecting the emitter to one SX and the detector to the other.  Then switch the arrangement.  Let us know the results.  This might narrow the problem a bit more.

- Sparks
---------- End of Message ----------

You can view the post on-line at:
http://forums.parallax.com/forums/default.aspx?f=7&p=1&m=280101#m280171
Need assistance? Send an email to the Forum Administrator at forumadmin@parallax.com
The Parallax Forums are powered by dotNetBB Forums, copyright 2002-2008 (http://www.dotNetBB.com)

More... (looser matching)
- Last day of these posts
- In 2008 , 2009 only
- Today
- New search...