Searching \ for '[AVR]: STK500 & Assembler proiblems' in subject line. ()
Make payments with PayPal - it's fast, free and secure! Help us get a faster server
FAQ page: www.piclist.com/techref/index.htm?key=stk500+assembler
Search entire site for: 'STK500 & Assembler proiblems'.

Exact match. Not showing close matches.
PICList Thread
'[AVR]: STK500 & Assembler proiblems'
2002\09\19@053406 by Russell McMahon

face
flavicon
face
Just bought an AVR STK500 with Studio 4.0 software.
Also tried 4.05 software with no change in following problem.

1.    When I assemble an assembler file, if there are no errors it produces
LST, HEX etc files as expected.
               BUT
If there are errors it TELLS me that there are errors but deletes the LST
file.
I can find no reference to what the errors are. Which makes fixing them
"interesting".
I can and may have to find another assembler but this one should work.

Presumably I am missing something really really simple ... but I have read
paper documentation, help files, Googled and more to no avail.

Any clues?

2.    When setting up the assembler there are MEANT to be 4 file format
options - the alleged default one is necessary if one wishes to use source
level debugging with the simulator. The alleged default format is not listed
in the menu.

Any clues?



           Russell McMahon

--
http://www.piclist.com hint: PICList Posts must start with ONE topic:
[PIC]:,[SX]:,[AVR]: ->uP ONLY! [EE]:,[OT]: ->Other [BUY]:,[AD]: ->Ads


2002\09\19@060519 by Katinka Mills

flavicon
face
Russel Drop back to AVR studio 3.55 and try it :o)

4.X is still in Beta and has heaps of bugs :o(

Hope this helps

Regards,

Kat.

**********************************************
K.A.Q. Electronics.
Electronic and Software Engineering.
Perth, Western Australia.
Ph +61 (0) 419 923 731
**********************************************

> {Original Message removed}

More... (looser matching)
- Last day of these posts
- In 2002 , 2003 only
- Today
- New search...